Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman; “Şehit ailesi her daim bu milletin emanetidir, başımızın tacıdır”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) de konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Hafta içi Irak Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Erzincan Refahiye ilçesi Şahaloğlu köyünden Şehit Emrah Gündüz’ taziye dileklerini iletti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi

Milletvekili Karaman konuşmasında; Milletimizin yüreğine bir kez daha ateş düştü; Milli Savunma Bakanlığı tarafından yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 3 askerimizin şahadet makamına ulaştığını öğrendik.

Şehitlerden birinin de Erzincan’ın Refahiye ilçesi Şahaloğlu köyünden, Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz kardeşimiz olduğunu öğrendiğimizde bir kez daha can evimize ateş düştü.

Fırtınalı ve dondurucu soğuk havaya ve 2000 rakımlı zorlu arazi şartlarına rağmen, binlerce hemşerimizle, Erzincan valimiz Hamza Aydoğdu, 3. Ordu komutanımız Korg.Veli Tarakçı, Kültür ve Turizm Bakan yardımcı Batuhan Mumcu ile birlikte köy mezarlığına defnederek ebediyete uğurladık.

Şehidimizin kederli ailesinin acısını paylaşarak, taziyelerimizi ilettik. Şehidimiz müsterih olsun ve rahat uyusun; ailesi her daim bu milletin emanetidir, başımızın tacıdır.

Şairin dediği gibi:

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum mekânları cennet olsun. Allah tüm Kahraman Mehmetçiklerimizi hain saldırılardan korusun. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.