Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman; Eğitim, bir milletin aydınlık geleceğini inşa ettiği en kritik alanlardan biridir

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Milletvekili Karaman mesajında: “2023-2024 eğitim-öğretim yılına başlarken, ülkemizin dört bir yanında, sıralarına oturan milyonlarca öğrencinin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum. Bugün, tüm öğrencilerimize, onları yetiştiren kıymetli öğretmenlerimize ve eğitime emek veren tüm çalışanlarımıza başarılı, sağlıklı ve verimli bir eğitim yılı diliyorum. Her bir öğrencimizin, aldığı eğitimle sadece bireysel değil, toplumsal anlamda da ülkemizi ileriye taşıyacağına olan inancım tamdır.

Eğitim, bir milletin aydınlık geleceğini inşa ettiği en kritik alanlardan biridir. Eğitimdeki başarı, toplumsal başarının da teminatıdır. Erzincan olarak, ülkemizin bu büyük eğitim seferberliğine katkıda bulunma ve kendi çocuklarımıza en iyi eğitimi sunma azmi ve kararlılığında olduğumuzu belirtmek isterim. Yeni eğitim yılında, tüm eğitim camiamızın, bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğine olan inancımızla, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.