Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle; AK Parti ile yeni Türkiye sevdası, 22 yılda milyonlara yayıldı

21-23-24 ve 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti'nin 22 yıldır millete hizmet ettiğini hatırlattı.

21-23-24 ve 26. Dönem

AK Partinin 22’nci kuruluş yılı dolayısıyla bir masaj yayınlayan 21-23-24 ve 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, 14 Ağustos 2001’de başlayan yeni Türkiye sevdası, 22 yılda milyonlara yayıldı. Yeri geldi kapatılma tehdidiyle karşı karşıya kalan AK Partimiz, darbe girişimi dahil çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 22 yılı geride bıraktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde  Türkiye Yüzyılı idealimizle yolumuza devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeni Türkiye’de hizmetler dur durak bilmeden inşallah devam edecektir diyen Karakelle; Türkiye AK Parti iktidarından önce yardım alan bir ülke iken, AK Parti iktidarı ile yardım eden bir ülke haline geldi. Kredi alan bir ülke iken, kredi veren bir ülke haline geldi. Artık kendi uçağımızı, gemimizi, helikopterimizi ve birçok alandaki çalışmaları başarıyla gerçekleştiren bir ülke haline geldik. Bunu aziz milletimiz ile birlikte onların bize olan güveni ve desteği ile başardık. Bu duygu ve düşünceler, davamıza emek veren bütün AK Partili kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Partimizin 22. kuruluş yıldönümünün Erzincan’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum” ifadelerine yer verdi.