Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapımız esnafa açık

Şekerbank, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) ile “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında esnafa özel avantajlar içeren yeni bir iş birliği gerçekleştirdi.

Şekerbank, Türkiye Esnaf ve

Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Şekerbank Erzincan Şubesi arasında, bu işbirliğine dayanılarak imzalanan protokol çerçevesinde avantajlı faiz oranları, 36 aya varan vade ve 3 ay anapara ödemesiz dönem fırsatıyla esnafın finansal ihtiyaçlarına uygun koşullarla çözüm sunuluyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Birlik başkanı Bedir Limon, esnaf ve sanatkârlarımızın ihtiyacı olan finasmana erişebilmesi için çalışmalara devam edildiği söyledi.

Şeker Bank Erzincan Şubesi Müdürü Erdem Özkan yaptığı konuşmada uzun yıllardır esnaf ve sanatkârlarımıza ilgili Şekerbank olarak ‘’Kapımız Esnafa Açık’’ protokolleri yaptık ve yapmaya devam ederek esnafımızın gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz dedi.

Konuyla ilgili Şeker Mobil’den başvuru yapılabildiği gibi en yakın şubeyi ziyaret ederek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.