Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamu Spor oyunları voleybol turnuvası Erzincan’da oynanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Kamu Spor oyunları kurumlar arası Voleybol Doğu Anadolu illeri turnuvası Erzincan’da yapılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığının

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde tüm yurtta organize edilen Kamu Spor oyunları Doğu Anadolu illeri voleybol müsabakaları 9 ilden erkek, 5 ilden kadın takımlarının katılımları ile Erzincan’da başladı. 

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin arttırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş guruplarına aktarılması amacıyla düzenlenen kurumlar arası voleybol müsabakaları başladı.

Erzincan’da başlayan müsabakalar öncesinde turnuva ile ilgili bilgi veren Türkiye Voleybol Federasyonu Ulusal A Klasman Hakemi Gürhan Gül; “100. yıl Kamu spor oyunları kapsamında düzenlenen voleybol müsabakaları gurup maçları Erzincan ilimizde oynanıyor. Doğu Anadolu Bölgemizde 14 ilimizin katılımı ile oynanan bir turnuva. Erkeklerde 9 takım kadınlarda 5 takım katılım sağladı. 4 gün sürecek olan müsabakalar sonucunda buradan birinci olacak kadın ve erkek takımları Ankara ilimizde oynanacak olan finallere katılım sağlayacak. Ankara’da finaller yapılacak” dedi.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu; Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları doğrultusunda Erzincan’da düzenlenen Kamu Spor oyunlarıyla kamu kurumları arasındaki iş birliğini güçlendirerek, spor kültürünü kurumsal hafızanın bir parçası haline getirmeyi, sporun yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu ve her alanda spor alışkanlığının kazandırılmasının amaçlandığını belirterek mücadele eden tüm takımlara başarılar diledi. 

Erzincan Merkez Yaşar Erkan spor salonunda gerçekleştirilen Kamu Spor voleybol müsabakalarına Kadınlarda; Malatya, Erzincan, Muş, Van ve Elazığ katılım sağlarken Erkeklerde; Erzurum, Elazığ, Muş, Bitlis, Ardahan, Iğdır, Malatya, Ağrı, Erzincan illeri mücadele ediyor.