Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘’Gençlerin Gözüyle Kent Diplomasisi” projesi lansman bilgilendirme toplantısı yapıldı

İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü, Avrupa Birliği’nin hibe programları kapsamında yürüttüğü “Erasmus+ Gençlerin Gözüyle Kent Diplomasisi” projesinin lansman toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge

İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü hazırladığı yeni projeleri kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor. Düzenlenen proje lansman toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya ve kurum çalışanları, yürütülen projeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Projenin amaçlarından bahseden İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü V. Metehan Akkaya, ‘’Projemizin temel amacı, gençlerin kent diplomasisi kavramını anlamalarını ve bu alanda aktif bir rol almalarını teşvik etmektir. Gençlerimizin, şehirlerimizdeki uluslararası platformlarda tanınırlılığı ve iyi bilinirliliği arttırılmasında ve şehirlerarası işbirliğinin kurulmasında önemli birer aktör olmalarını sağlamak için çaba harcadıklarını, bu etkinlikler aracılığıyla gençlerin kent diplomasisi konusunda eğitilmesi ve karar alma süreçlerinde daha aktif ve bilinçli bir rol almalarının sağlanmasını amaçladıklarını.’’ belirtti.

Çalıştay tarihleri ile ilgili de bilgi veren İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya; Erzincan Kent Diplomasisi Çalıştayı: 10-11-12 Mayıs

Tunceli Kent Diplomasisi Çalıştayı: 7-8-9 Haziran

Gümüşhane-Bayburt Kent Diplomasisi Çalıştayı: 19-20-21 Temmuz

Ankara Bölge Zirvesi: 6-7-8 Eylül

Erzincan Ulusal Zirve: 11-12-13 Ekim tarihlerinde olacağını ifade etti.

Ayrıca, İletişim Başkanlığı olarak yürütülen diğer önemli çalışmadan da bahseden Akkaya, Erzincan Bölge Müdürlüğü olarak 11 farklı sektördeki 34 firma ile yüzde 25’e varan kurumsal indirim anlaşmaları gerçekleştirdiklerini, bu sayede basın kartı sahibi tüm basın mensuplarının bu indirimlerden faydalanabileceklerini de sözlerine ekledi.

Programın ilerleyen saatlerinde Bölge Müdürü Akkaya ve gazeteciler içilen çaylar eşliğinde sohbet ederek Erzincan’da yapılan çalışmaları değerlendirdiler.