Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eşcinsel kimliği ile tanınan Murat Övüç Erzincan’da konser mi verecek

Erzincan’da eşcinsel kimliği ile tanınan sosyal Medya Fenomeni Murat Övün’ün katılacağı Kadınlar Matinesi programı hazırlığı yapılıyor.

Erzincan’da eşcinsel kimliği ile

Samsun’da milli ve manevi değerlere aykırılık teşkil ettiği için konseri iptal edilen Murat Övüç’ün Erzincan’a kadınlar matinesi programı için geleceği konuşuluyor.

Samsun Valiliği, Murat Övüç’ün sahne alacağı ‘Kadınlar Matinesi’ etkinliğini, “milli ve manevi değerlere aykırılık teşkil ettiği” gerekçesiyle yasaklamıştı. 14 Ekim Cumartesi günü Erzincan’a gelmesi planlanan Övünç’ün katılacağı programa Erzincan Halkının ve Valiliğin ne tepki vereceği ise merak konusu.

Bafra’da bazı sivil toplum dernekleri ve vatandaşlar tarafından konserin iptal edilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanya sonrası Murat Övüç’ün 22 Ağustos Salı günü vereceği konser de iptal edilmişti.

Sosyal medyada küfür içerikli açıklamaları ve cinsel kimliğindeki belirsizlik nedeni ile milli ve manevi değerlerimize aykırılık teşkil ettiği için sıkça eleştirilen sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün şikayet üzerine bir bir iptal edilen konserlerine Erzincan’da eklenecek mi önümüzdeki günlerde görmüş olacağız.

Erzincan’da sosyal medya kullancıları, “Program bir an önce iptal edilmeli, edilmediği taktirde, progragramın yapılacağı gün, Erzincan halkı olarak orada toplanarak tepkimizi göstereceğiz” dediler.