Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, 14 Mart tıp Bayramında Hastanede sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 14 Mart tıp Bayramı dolayısıyla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek doktorların ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarına gül veren Vali Aydoğdu, tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri özverili ve fedakarca çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,

Ziyarette Vali Hamza Aydoğdu’yu Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim vekili Hakan Gökhan Taş ve hastane yönetimi karşıladı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADI

Görev başlarında tüm sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek gül veren Vali Aydoğdu; tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Hastaneye gelen vatandaşlarla da sohbet edip yakından ilgilenen Vali Aydoğdu, hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileterek gül verdi.

SAĞLIKLI YAŞAM HER İNSANIN TEMEL HAKKIDIR

Sağlık çalışanları ile de sohbet eden Vali Hamza Aydoğdu, insan hayatını her şeyin üstünde tutarak Ülkemizin her bir yöresinde toplu sağlığı için özveriyle görev siz değerli sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Gücün ve mutluluğun temeli olan sağlıklı yaşamın her insanın temel hakkı olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu; Vatandaşlara erişilebilir, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görevde siz sağlık çalışanlarına düşmektedir. Sağlık alanında her şartta büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini insana hizmete adamış hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart tıp bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.