Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Evde Sağlık Hizmetleri Birimi hastalara şifa götürüyor

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan’da İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan hastaları evlerinde ziyaret etti.

Erzincan İl Sağlık Müdürü

Evlere gerçekleştirilen ziyaretlere İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’e Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender’de eşlik etti.

Gerçekleşen ziyarette, hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, hastaların talep ve isteklerini dinledi.

15 BİN 537 ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Evde Sağlık Hizmetlerinin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr. Tekin “İl genelinde 14 Hastane, 1 Ağız Diş Sağlığı birimi olmak üzere 15 ekiple hizmet vermekte olan Evde Sağlık Hizmetleri 2023 yılı içerisinde 6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçekleştirildiğini söyledi.

Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz hastalarımızın takiplerini düzenli olarak yapıyor, ziyaretlerine gidiyor, tedavileri ile yakından ilgileniyorlar.

Evde Sağlık Ekipleriyle, hasta yakınlarının evlerinde yalnız olmadıklarını hastalarının sağlık problemlerinin giderilmesi amacıyla her zaman yanında olduklarını ifade eden il müdürü Dr. Tekin, evde sağlık hizmetleri ekibine yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.