Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da 5 Bin 868 çiftçiye mazot ve gübre desteği

Yaptığı basın açıklamasın da çiftçilere müjde veren AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, tüm çiftçilerimizin 2023 yılı mazot ve gübre desteğinin banka hesaplarına tanımlandığını söyledi.

Yaptığı basın açıklamasın da

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman konuya ilişkin açıklamasında; ” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 ay erken yatırılacağını duyurduğu buğday, arpa, yulaf, çavdar tritikale, çeltik üreticilerin mazot gübre desteği ödemesi çiftçilerimizin Ziraat Bankası kart hesaplarına tanımlandı. 

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ SAĞLANDI

Ödeme kapsamında Erzincan’da 5 Bin 868 çiftçimize toplamda 58 Milyon 445 Bin 172 lira mazot ve gübre desteği sağlandı. Üreticilerimize hayırlı olsun. AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden itibaren üreticinin çiftçinin yanında olacak adımlarla her zaman kendilerine destek olduk, olmaya devam ediyoruz.

TÜRKİYE İÇİN ERZİNCAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tüm bu çalışmalar da her daim yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Erzincan’da büyük emekleri olan AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım’a Erzincan adına bir kez daha teşekkür ediyor kendilerine saygılarımı sunuyorum. Yine her daim bizimle birlikte hareket ederek çalışmalarımız da bir bütünlük sağlayan Erzincan Valimiz Hamza Aydoğdu’ya destek ve özverili gayretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Türkiye için Erzincan için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.