Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü 305 TYP personeli alacak

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne TYP kapsamında 305 kontenjan verildi. Müracaatlar başladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi; “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze TYP kapsamında 305 kontenjan verilmiş olup başvurular 25-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında www. İskur.gov.tr sayfasından veya ALO 170 numaralı telefon üzerinden yapılacaktır” denildi.

01 Eylül 2023 Cuma günü Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi Spor Salonunda Saat 08.30’da Noter huzurunda kura yöntemi ile asil katılımcılar belirlenecektir.”

TOPLUM YARARINA PROGRAM (TYP) NEDİR?

Toplum Yararına Programlar; afet, salgın, acil durum dönemlerinde ve diğer mücbir sebeplerde kamu hizmetlerinin desteklenmesi yoluyla özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engellemek ve bu kişilere geçici gelir desteği sağlamak üzere aktif işgücü hizmetleri kapsamında İŞKUR ile kamu kurum ve kuruluşları işbirliğinde düzenlenen programlardır.