Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Badmintonda Milli Takıma Sporcu Kazandırmaya Devam Ediyor

Erzincan Badminton Branşında Türkiye’yi Uluslararası alanda temsil edecek Milli sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Badminton milli takımının yüzde 70’ini oluşturan Erzincanlı sporcular Antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Erzincan Badminton Branşında Türkiye’yi

Daha önce Ankara da yapılan 17 yaş milli takım seçmelerini kazanarak milli takıma girmeyi başaran ve ilk kez milli takımı temsil etmeye hak kazanan Erzincanlı sporcular Tuğçenur Korkmaz, Sudenaz Acun, Aleyna Korkut ve Cansu Erçetin 25-28 Haziran 2021 tarihlerinde Sırbistan’ın Novisad şehrinde yapılacak olan uluslararası turnuvada Türkiye’yi ve Erzincan’ı temsil ederek madalya kazanmak için ter dökecekler..

Konuyla ilgi bilgi veren Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin Erzincan Badminton da bir marka olmuştur. Çalışma kalitemizi her gecen gün arttırmaktayız. Buda sporcularımızın başarılarına yansımaktadır. Bu başarılar gerek Türkiye de gerekse uluslararası alanda takdirle karşılanmaktadır.

Bu başarı da Erzincan Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzün destekleri çok önemlidir. Yine sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan il Özel idaresi spor kulübü destekleriyle Erzincan a daha büyük başarılar sağlamak için çalışmalarımız devam etmektedir” dediler.