Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan AK Parti’de temayül yoklaması

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti 81 il genelinde olduğu gibi Erzincan’da da temayül yoklaması düzenledi.

31 Mart 2024 tarihinde

Erzincan’da düzenlene  Temayül yoklaması ile ilgili bilgi veren AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Komisyon başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti’nin belediyecilikte çığır açan marka bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti Erzincan İl Binasında gerçekleştirlen ve il delegelerinin tamına yakının oy kullandığı temayül yoklasına Mehmet Cavit Şireci, Yüksel Çakır, Fikret Keskin ve Ferhat Yıldız girdi.

Gerçekleştirilen temayül yoklaması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Komisyon başkanı Muhammet Ali Yılmaz; Milletin kurduğu ve aziz Milletimizle birlikte 14 Ağustos 2001’den beri “Halka hizmet Hak’ka hizmettir” şuuru ile tecrübe, birikim, azim ve heyecanla yoluna devam eden Ak Partimizin Demokrasi Şölenine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 

Bugün, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday belirlemedeki önemli kriterlerden olan Teşkilat temayül yoklaması sürecini gerçekleştirmek üzere güzide şehrimiz Erzincan’da bulunuyoruz.  Ak Parti, çağının tüm gelişmelerini yakından takip eden dinamik bir partidir. Yeniliğin ve gelişmişliğin adresidir. 

AK PARTİ, BELEDİYECİLİKTE ÇIĞIR AÇMIŞ MARKA BİR PARTİDİR.

Cumhuriyetimizin ikinci Yüzyılında “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ve hedeflediğimiz müreffeh yarınlar için yerel yönetimler seçimi önemli bir merhaledir. Bugün, Mahallerini Türkiye yüzyılına taşıyacak kadroları belirlemek üzere, Seçim İşleri Başkanlığımızın uhdesinde teknolojik altyapı kullanılarak geliştirilen yeniliklerden birine Erzincan’da şahitlik ediyoruz.

Dijital ortamda ve tüm Türkiye’de aynı anda yapılacak yoklamamızın Erzincanlı hemşerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Erzincan’da gerçekleştirilen temayül yoklamasında komisyon; 

Komisyon başkanı
Muhammet Ali Yılmaz 
Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu 

Komisyon üyeleri;

Mehmet Faruk Pınarbaşı 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili

Ahmet Azat Kolbasar
Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK

Salih Yeşilkent 
Önceki Dönem SKM Başkanı’ndan oluştu