Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ ’de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinliği düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle EBYU Engelli Öğrenci Birimi, EBYU Kayak Kulübü, EBYU Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte  EBYÜ’ de eğitim alan engelli öğrenciler ve Milli Eğitime bağlı özel eğitim okullarından katılan öğrenciler  tırmanış, futbol, voleybol ve bocce gibi spor faaliyetleri yaptı.

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Budak ve Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Necibe Şen nezaretinde kulüp öğrencileri tarafından gerçekleşen programda  Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr.  Papatya Karakurt da Dünya Engelliler Günü konuşması yaparak  engelin  gönülde olmaması temennisinde bulundu.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Mergül Çolak, Öğretim Üyeleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli katılım sağladı.