Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Hakları Komitesi tarafından tanışma programı düzenlendi

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Hizmetleri biriminin Çocuk Hakları İl Komitesi çocukları İl Müdürlüğüne davet ederek kurumun tanıtımı yaparak çocuk hakları ile ilgili kısa bir film izletildi.

Erzincan Aile ve Sosyal

Çocuk Hakları İl Komiteleri Erzincan’da aktif bir şekilde faaliyetlerini çocuklar ile işbirliği içerisinde sürdürmekte.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına dair sözleşmenin ilke ve hükümlerinin yetişkin ve çocuk olmak üzere toplumun tüm kesiminde öğrenilerek hayata geçirilmesi amacıyla Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde her ilde Çocuk Hakları İl Komitelerinin eğitimlere katılmaları, katıldıkları eğitimlerin ardından hak ve sorumluluklarını bilen çocuklar olmaları ve sosyal çevrelerinde karşılaştıkları çocuklara sorumluluk ve hakları ile ilgili bilgi verebilecek eğitim seviyesine ulaşmaları hedefleniyor. Bu kapsamda Çocuk Hakları İl Komiteleri hizmet vermekte olup Erzincan’da aktif bir şekilde faaliyetlerini çocuklar ile işbirliği içerisinde sürdürüyor.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Hizmetleri biriminin Çocuk Hakları İl Komitesi çocukları İl Müdürlüğüne davet ederek kurumun tanıtımı yaparak çocuk hakları kısa filmi izletildi. Çocuk hakları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişleri yapıldığı ve çocukların birbirlerini tanımaları adına tanışma etkinliğinde çocuk hakları odası tanıtılarak yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.