Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de Özkan Yılmaz il başkanlığına Adaylığını Açıkladı

4 Ekim de yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Kongresi öncesinde il başkanlığına adaylığını açıklayan Özkan Yılmaz, partimizin oy oranını yükseltebilmek için her gün gece gündüz demen çalışacağını söyledi.

4 Ekim de yapılacak

Halkımızın en ufak sorununda şehrimiz milletvekili ile görüş alış verişini oluşturabileceği sorunların vekil nezdinde çözülebilmesi ve takibi için köprüler oluşturmaya çalışacağını da ifade eden Yılmaz il binasında yaptığı açıklamasında; Erzincan Cumhuriyet Halk Partisi il yönetiminin aldığı karar doğrultusunda 04/Ekim/2023 tarihinde yapılması planlanan ıl kongremizde il başkanlığı ve yönetim kadrosunu oluşturma kararımızı vatandaşlarımıza deklare etme niyeti ile basın toplantımızda buluştuk hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti cumhuriyetimiz ve onun ebedi teminatı cumhuriyet halk partisinin bir neferi olmaktan ve yine Mustafa Kemal Atatürk’ün milletine emanet ettiği cumhuriyet halk partisi bayrağının teslim edildiği demokrasi şöleni kongrelerinde il başkan adayı olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğumu tüm hemşerilerimizin bilmesini isterim. İl başkanlığı düşüncemiz hasıl olduğu gün itibari ile delegeler ve tüm halkımıza anlattığımız hayallerimiz ve oluşturmak istediğimiz parti yönetimi hakkında sizleri de bilgilendirmek isterim.

Güzel şehrimiz Erzincan’ımızın en ücra mezrasın da bulunan partili dostlarımızın sorunlarına ortak olabilme, Otlukbeli den Kemaliye’ye hiç bir yurttaşımızı ayırmadan parti politikalarımızı anlatabileceğimiz bazen eleştirip bazen eleştirilebildiğimiz sabır ile muhabbet ile sohbet edebildiğimiz dost meclisleri kurmaya. Köy komite üyeleri belde komisyonları ve örgütlü bir kadro ile yerel seçimler sürecine hazırlanmaya.

Kesinlikle hiç kimsenin adamı olmadan sadece partili ve başarıya odaklı yönetim kadroları kurmaya ve adamcılıktan uzak genç idealist cumhuriyet halk partisi

Menfaatleri ile hareket eden yönetim kadroları oluşturmaya. Kavgadan uzak birleştirici siyaset lısanı ile tüm ilçelere talip olarak meclis üyeliklerinde belediye başkanlıklarında bura bizim ama burayı alamayız mantığından uzak her nokta bizim her ilçe bizim gözü ile bakıp başarı odaklı politikalar oluşturmaya.

Cumhuriyetimizin ilkelerine dört el ile sarılıp, kuvayi milliye ruhundan uzaklaşmadan ülke bütünlüğünü koruyup gözeten bir neslin oluşumunda görev alan tüm kurum kuruluş derneklerin yanında yer almaya. Cumhuriyet halk partisinin kurumsal kimliğine saygı duyup Türkiye Cumhuriyeti Kimlik kartını taşıyan her bireyin bu parti de siyaset yapabileceği gerçeğinden uzaklaşmadan parti binamızın kapılarının her kese her düşünceye her mezhep ve etmeye.  Görüşlere açık olduğunu bildirmeye ve bunu halka empoze edinceye kadar mücadele partimizin oy oranı nı yükseltebilmek için her gün gece gündüz demen çalışmaya ve halkımızın en ufak sorununda şehrimiz millet vekili ile görüş alış verişini oluşturabileceği sorunların vekil nezdinde çözülebilmesi ve takibi için köprüler oluşturmaya. Erzincan milletvekilimiz sayın Mustafa Sarıgül’ün başarılı bir şekilde geri de bıraktığı genel seçim süreci sonrası yaklaşmakta olan yerel seçim sürecinde yine aynı şekilde belki de daha fazlası yine aynı hızla belki de daha çok köye gidilerek, yine aynı kadrolar ile ama belki de üzerine onlarca yüzlerce çalışma ekibi ekleyerek her beldede her ilçede başarının kaçınılmaz olduğuna farkındalık  yaratarak. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu nun söylediği gibi düşmanımız kindir diyen felsefeyi sonuna kadar götüreceğiz, kardeşce   yaşayacağız, kol kola omuz omuza mücadele edeceğiz, açlığa yoksulluğa karşı demokrasi çıtasını yükseltmek için çalışacağız. çaycısı, simitcisi, emeklisi ile tüm katmanlarda birlikte olacağız.

Elbette ki bizim yurttaşımızın her alanda her köyde her ilçede yola da suya da elektriğe de ihtiyacı var. bunun oluşumunda katkı sunan meclis üyelerimiz ile aylık grup toplantıları yapıp hizmetler hakkında bilgi akışının hızlanmasını ve karşılıklı ihtayac talebini masaya yatırıp sürecin ilerleyişini takip edip meclis üyelerimizin çalışmalarına yönetim olarak destek vermeye.

Tüm ilçe başkanlarımız ile olağan toplantılarımızı düzenli bir şekilde yapıp partinin başarı çıtasını arttıracak kararları grup kararı ile alıp birlik ve beraberlik içerisinde görev süremizi tamamlamaya.

Dünyada yaşam standartları ve mutsuz toplum açısından listenin sonlarında bulunan ülkemiz zengin ve fakir makas ayrımının son haddine ulaştığı bu süreçte kadın hak ihlallerinin, ekonomik daralmaların, cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığının son haddinde olduğu, umutsuzluğun arttığı bu dönemde ilimiz genelinde siz değerli hemşehrilerimizin umudu olmaya talibim ve bu süreci siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız aracılığı ile değerli Erzincan halkına duyurmaktan onur ve gurur duyuyorum  İçimizde oluşan bu heyecan ve çalışma azmini kaybetmeyeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum. Çok ama çok az kaldı hep birlikte tarih yazacağız’ dedi.