Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başhekim Kuyrukluyıldız; hasta ve hasta yakınları güvenli sağlık hizmeti alıyor

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve yönetiminin katılımlarıyla güvenlik personellerine yönelik hastanede değerlendirme ve güvenlik toplantısı yapıldı.

Mengücek Gazi Eğitim ve

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve yönetiminin de katılımlarıyla güvenlik personelleri ile hastanede uygulanan güvenlik tedbirlerinin önemi ve alınması gereken tedbirler ile ilgili bilgilendirilme toplantısı yapıldı.

Hastane konferans salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, “Hastanemizde vatandaşlarımıza sunmakta olduğumuz sağlık hizmetlerinde güvenlik tedbirlerinin önemi vurgularken, hastaların ve hasta yakınlarının güvenli bir ortamda sağlık hizmeti almalarının mümkün olacağını belirtti.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız yaptığı konuşmanın ardından toplantıda güvenlik personellerinin sorun ve önerilerini dinledi. Ayrıca güvenlik personellerine sergiledikleri fedakârlık ve emekleri için teşekkür ettiler.