Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anagold 24Erzincanspor Altyapısı fabrika gibi

Anagold 24Erzincanspor altyapı U17 ve U19 takımlarının idmanını takip eden Altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Oktay Külünk, yetiştirdikleri oyuncuları A takımı ve Türk futboluna kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Anagold 24Erzincanspor altyapı U17

Anagold 24Erzincanspor U19 hafta sonu oynayacağı Fatsa spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmaları izleyen Altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Oktay Külünk takımın son durumu ile ilgili bilgi verdi.

TÜRK FUTBOLUNA DA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Külünk yaptığı konuşmasında; Geçen sene bizim U14, U15 süper lig ekiplerinin de olduğu gelişim ligine katılım sağlamış Erzincan ilimizin alt yapıdaki önemini ortaya çıkardılar. Bu yıl U17 ve U 19 da Bölgesel Gelişim Ligine katılım sağladık. Bu yaş gurubunda gurupta 9 takım var. U 17 de ise 7 takım var. Her iki gurupta da 6. Haftaya girdik. U17 takımımız gurubunda 3. Sırada U19 ise 7. Sırada. U19 takımımızda 8 as oyuncumuzu Bal liginde mücadele eden Ulalar spora gönderdik. U19 takımımızın şuan ki geride bulunmasının durumu takımda banko oynayan 8 oyuncumuzu Ulalar spora göndermiş olmamız. Burada oynayan oyuncularımıza maç tecrübesi kazandırmak istiyoruz. Yetiştikten sonra da A takımımız 24Erzincanspora vermek. U19 takımımız Erzincan sporumuzda yetişmiş, Erzincan’ımızın ve spor camiasının çok yakından bildiği Gençlerbirliği takımında oynamış olan Fatih Ciminli hocamız. Bu hafta U19 takımımızı Fatsa deplasmanına göndereceğiz. İlk hedefimiz U19 takımımızı ilk 3’e girmesi. İlk 3’de olması durumunda Türkiye finallerine katılmış olacak. Federasyon ilk 3’e giren takımlara önemli bir maddi destek sağlıyor. Bizlerde finallere katılarak derece yapmak ve alınan primi sporcularımıza dağıtmak istiyoruz. Geçen yıldan U19 takımımızdan A takımımıza kazandırdığımız oyuncularımız var. Hedef büyük. İnşallah A takımımıza alt yapıdan yetişen sporcularımız daha fazla kazandırarak Türk futboluna da katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

VELİLER, ÇOCUKLAR VE KULÜP ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE BİR AİLE GİBİYİZ

Bu ülkenin futboldaki geleceğini kurtaracak olan çocukların, küçük yaşlarda bu sahalardan çıktığını belirten Anagold 24Erzincanspor yönetim kurulu üyesi Dr. Serdar Çetinkaya, “burada veliler, çocuklar ve kulüp çalışanlarıyla birlikte bir aile gibiyiz. Bu aile bağı bizleri bir arada tutuyor ve başarının ardındaki gizli rolü oynuyor” dedi.

FATSA SPOR MAÇINI KAZANARAK YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYORUZ

Çocuklara sadece sporu, futbol oynamayı değil iyi bir insan olmayı da öğretmeye çalıştıklarını belirten U19 takım hocası Fatih Ciminli; bizim buradaki birinci kuralımız saygı. Daha sonra disiplini, çalışmayı sevdirip öğretiyoruz. Çocukların neşesi, enerjisi, azmi bizi de daha fazla motive ediyor. Çalışmalarımız sürdürüyoruz. İnşallah bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Fatsa Spor maçını kazanarak yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.

İdman sonrasında U17 ve U19 takım oyuncu ve teknik heyetine Anagold 24Erzincanspor yönetim kurulu üyesi Dr. Serdar Çetinkaya tatlı ikramında bulundu. Oyuncular ve teknik heyet hafta sonu oynayacakları maçta galibiyet sözü vermelerinin ardından idman toplu fotoğraf çekimi sonrası tamamlandı.