Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altun: terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine asla müsaade etmeyeceğiz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da İçişleri Bakanlığı binası yakınında gerçekleşen terör saldırısı girişimine yönelik açıklamada bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun,

İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaralanan emniyet mensuplarına ve bakanlığa geçmiş olsun dileklerini iletti, saldırıda iki teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti ve olayın ardından başlatılan tahkikatın titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.

Altun, benzeri süreçlerde olduğu gibi vatandaşlardan dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olmalarını ve resmi kaynaklardan yapılan bilgilendirmelere itibar etmelerini önemle rica etti. Ayrıca, medyanın bu tür olaylara ilişkin haber faaliyetlerini sorumluluk bilinci içerisinde sürdürmelerinin önemini vurguladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“İçişleri Bakanlığımızın önündeki terör saldırısı girişiminde hafif yaralanan emniyet mensuplarımıza, Bakanlığımıza ve Ankara’mıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İki teröristin etkisiz hale getirildiği saldırı girişimi sonrası gerekli tahkikat ve çalışmalar ilgili kurumlarımızca titizlikle yürütülmektedir. Tüm benzeri süreçlerde olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olmalarını, resmî kaynaklardan yapılan bilgilendirmelere itibar etmelerini önemle rica ediyoruz. Medyamızın da konuya ilişkin haber faaliyetlerine sorumluluk bilinci içerisinde devam etmelerinin önemini bir kez daha vurgulamak isteriz. Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine asla müsaade etmeyecek, terörle mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz.”