Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınbaşak beldesinde CHP’den Nuri Yeşilbaş Aday Adayı

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi İl ve İlçe Belediyeleri için aday adaylığı açıklamaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altınbaşak Belde Belediye Başkanlığı için Nuri Yeşilbaş Aday Adayı olduğunu duyurdu.

31 Mart 2024 yerel

CHP İl Parti binasında gerçekleştirilen aday adaylığı basın açıklamasında ilk önce konuşan CHP Erzincan İl Başkanı Zeynep Erdoğan Sarıca CHP’ de yerel seçim süreci başladı. 21 Kasım’da başladı 5 Aralık gününe kadar devam edecek. Bu süreçte belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri başvuru yapabilecekler. Partimize ve şehrimize hayırlı olsun diliyorum. Bu yerel seçimlerde güçlenerek çıkmak istiyoruz. Seçim sürecinde aday adayı olan tüm arkadaşlarımız değerli. Bu kapsamda bugün Altınbaşak Belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan Nuri Yeşilbaşa’a hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum” dedi.   

Ardından Aday Adaylığı için bir konuşma yapan Yeşilbaş şu ifadelere yer verdi; “31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Yerel Seçimlerle ilgili olarak; can Erzincan’ımızın güzel beldesi olan Altınbaşak’tan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adaylığım sürecimle ilgili olarak siz değerli medyamızı bilgilendirmek ve seçim manifestomu paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Kıymetli medyamız, Altınbaşak beldemiz doğup, büyüyüp, yetiştiğim yer olarak benim ata toprağımdır. Hayatımın merkezi, yaşamımın anlamı. Şu dünya da değer verdiğim en özel ve önemli yerdir benim için. Bölgemizin havası, suyu, toprağı, kokusu her şeyi bir başkadır benim için. Ya insanı? Onlar benim hayatımdır. Yaşamım boyunca Erzincan’ı olmaktan büyük onur ve şeref duydum. Bu özel ve eşsiz kültürün bir parçası olmak, temsilcisi olmak benim için her nerede olduysam önemli bir sıfat olmuştur.

Bu güzel beldemizin her nerede olduysam, bulunduysam, her nerede yaşamışsam her zaman iyi bir temsilcisi ve tanıtıcısı olmaya büyük gayret ve özen gösterdim. Doğal ve tarihi güzelliklerle dolu şehrimiz, ilçelerimiz ve en önemlisi belde ve köylerimiz yüzlerce yıllık çok çeşit ve zengin kültürlere sahiptir.

Bu kültürün en önemli değeri, kaynağı insandır. İnsanımız kıymetlidir, değerlidir. Her zaman en iyisine layık olmuşlardır. Şehrimiz ve insanımıza hizmet büyük görev ve sorumluluklar gerektirir. Ben Nuri Yeşilbaş, doğup büyüdüğüm ve yaşamım en önemli merkezi olan güzel beldemiz Altınbaşak için neler yapabilirim, nasıl hizmet edebilirim diye düşündüm, arkadaşlarıma, dostlarıma, akrabalarıma danışarak önemli ve özel bir karan aldım. 1980’li yılların başında İstanbul Bakırköy ve Ümraniye teşkilatlarında büyük bir onur ve şerefle görev aldığım, her durumunda ve koşulda korkmadan, yorulmadan, bıkmadan büyük destekçisi olduğum, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu, Cumhuriyetin koruyucusu ve teminatı, 100 Yıllık ulu çınarımız Cumhuriyet Halk Partisinin, Altınbaşak Beldesi, Belediye Başkanlığı Aday Adayı olduğumu büyük bir heyecan ve mutlulukla paylaşıyorum.

Şirin beldemiz Altınbaşak’ta yaşayan tüm halkımıza en güzel ve kaliteli hizmetlerin ulaştırılması, eksiklerin kapanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için bu yola çıktım. İşsizlik, kentsel dönüşüm, altyapı, üst yapılar, kültürel ve sosyal faaliyetler ve güvenlik konuları benim için en önemli ana başlıklardır. Aday adaylığımın Şehrimize ve beldemize hayırlı olmasını diler, siz değerli basın emekçilerini sevgi ve saygıyla selamlarım” dedi.

Konuşmaların ardından Altınbaşak Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Nuri Yeşilbaş, partililerin tebriklerini kabul etti.