Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti TBMM Grup Başkanı Güler, Erzincan’da Şehir Buluşmaları programına katıldı

Şehir Buluşmaları Erzincan programı kapsamında AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'nda düzenlenen "2023 Şehir Buluşmaları" toplantısına katılan Sivas Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye başkanları ve partililerle bir araya geldi.

Şehir Buluşmaları Erzincan programı

Erzincan’da düzenlenen “2023 Şehir Buluşmaları” programına katılan Sivas Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, Erzincan’da bulunmaktan ve partililerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erzincan AK Parti İl binasında gerçekleştirilen 2023 Şehir Buluşmaları programına AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Merkez İlçe Başkanı, İl ve İlçe yönetimi, belediye başkanları ve partililer katıldı.

17 SEÇİMİ BAŞARI İLE TAMAMLADIK

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl başkanı Mehmet Cavit Şireci; 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında ilimize gelen Sivas Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’ e şükranlarımızı sunuyorum. 14 Mayıs ve 28 Mayısta bir seçim geçirdik ve seçim sonrasında yine sahalardayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. 22 yıllık bir partinin 21 yılını iktidarda kalarak 17 seçimi başarı ile tamamladı. Bundan sonra ki 18. Seçimimiz yerel seçimde de Ülke genelinde tüm belediyeleri kazanmak için gayret göstereceğiz” dedi.

TEŞKİLATIMIZ İLE HEP SAHADAYIZ VE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Ardından konuşmasını yapan ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Mecliste birlikte çalışmaktan onur duyduğum gurup başkanımız Abdullah Güler ’e hoş geldiniz diyorum. AK Parti Erzincan teşkilatı dostluğun, kardeşliğin, hoşgörünün şehri Erzincan’ımız her seçimde bizlerle birlikte çalışıyor ve daima birinci parti olmamızı sağlıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüksek oy veren illerden birisi olduk. Biz milletvekilleri meclis tatil olduktan sonra İl başkanımız ve teşkilatımız ile hep sahadayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün AK Parti il teşkilatı olarak 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Sivas Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler bizlerle birlikte olacak ve saha çalışmalarımıza katılacak. İnşallah çok iyi bir saha çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

21 YILDIR BÜYÜK HİZMETLER VERME KERVANIMIZI YÜRÜTMEYE DEVAM EDİYORUZ

Son olarak partililere seslenen Sivas Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler; Bugün genel merkez teşkilat başkanlığımızın özellikle Ağustos ayı içerisinde 81 vilayetimizde Şehir buluşmaları başlığında il başkanımız ile istişarede bulunarak, Bugün burada sizlerle birlikteyiz. İnşallah sizler ve vatandaşlarımız ile güzel çalışmalara imza atacağız. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Erzincan’ın AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza verdikleri büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 14 Mayıs 2001 de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan “karanlığa kapalı aydınlığa açık” sloganıyla başladığımız yürüyüşümüzün 22. Yıldönümü. 21 yıldır büyük hizmetler verme kervanımızı yürütmeye devam ediyoruz. 21 Yılda Sivas ve Erzincan geneline baktığımızda AK Partimizin gerçekleştirdiği alt yapı ve üst yapı hizmetleri ile beraber Şehirlerimizin büyümesi gelişmesi ile aynı zamanda önemli gerçekleştirdiğimiz bir zihniyet devrimiz var. AK Parti iktidarından önce birçok yatırımın hayal olduğu, gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığı dönemde bizlerinde bunları başaramayacağımız inancı vardı ki AK Parti ile beraber tüm bu ön yardılar yıkıldı.

AK PARTİ İLE BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR ORTADAN KALKTI

Yapılamaz denildiği zaman bir lider çıktı. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, AK Parti’yi kuran Aziz milletimizdir ve AK Partinin sahibi Aziz Milletimizdir. AK Parti ile bütün olumsuzluklar ortadan kalktı. Duble yollar, hızlı trenler, hava limanları, termik santraller, barajlar, organize sanayi siteleri, savunma sanayimizde ki gelişlere dünya gıpta ile bakıyor. Türkiye bu alanda dünyanın merkez ülkesi haline geldi. Dış politikada ülkemizin görüşü alınmadan dünyanın belirli bölgelerinde ki sorunlar ile ilgili karar alamıyor. Oyun kurucu, oyunbozan, mazlumların hakkını savunan. Düşünün Birleşik Milletlerde dünya 5 den büyüktür diyen, daha adil bir dünya mümkündür diyen bir liderimiz var. Bunları kimse konuşamıyordu. Muhalefetin secim öncesinde birbirlerinin dahi haberi olmadan verilen sözler. Bu anlayış ile mi Ülkemize hizmet verecekler. Yazık. Ülkemizin daha ciddi muhalefete ihtiyacı var. Ülke sorunlarına anlayışla yaklaşan bir muhalefete ihtiyaç var. Her an birbirlerine patlak verecek, kumpas kuracak yapıdan bu millete aziz milletimize hiçbir hizmet sunulamaz.

ENFLASYON TEK HANELERE YENİDEN İNECEK

Pandemi ile beraber bir tedarik zinciri bozuldu. Enerji maliyetlerinin artışı, bazı ham madde ve ara mamullere ulaşımda zorluklar yaşandı ve fiyat artışları oldu. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz. Hem bütçe imkânlarında, hem enflasyon ile mücadeleyi, hem de fiyat istikrarını sağlayacak her türlü tedbiri aldık, yasal düzenleme noktasında her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Önümüzde ki birkaç yılsonunda enflasyonu tek haneli rakamlara indirmeyi, ihracatı yükseltmeyi, turist sayısı ve gelirini çoğaltmayı düşünüyoruz. Çok dengeli ve çok kontrollü mali politikalar uygulayarak, Mali istikrardan asla taviz vermeden kem çalışanlarımızı hem de emeklilerimizin gelirlerini artırıcı, özlük haklarını düzenleyici faaliyet ve çalışmalarımızı gerçekleştirerek Aziz milletimize hizmete devam edeceğiz. Ülkemize çok daha iyi hizmetler ve çalışmaları ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti il teşkilatında düzenlenen program sonunda İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Sivas Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’ e günün anısına hediye takdiminde bulundu.