Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili Karaman’dan 24Erzincanspora destek sözü

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman 24Erzincanspor tesisleri ziyaret ederek kulüp başkanı Ömer Akyürek ve yönetim kurulu ile görüştü.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, ANAGOLD 24ErzincansporU ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ömer Akyürek ile görülen Karaman, ziyaret ile ilgili açıklama yaptı. Karaman açıklamasında” Bugün 24Erzincansporumuzun eksiklikleri konusunda kulüp başkanımız ile istişarelerde bulunduk. Yeni seçilen kulüp başkanımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, hem de kulübümüzün yeni sezon öncesinde eksiklikleri ile ilgili görüşmelerimizi yaptık. 24Erzincansporumuzun 2. Ligden 1. Lige yükselmesi konusunda yapılacak çalışmaları konuştuk. Erzincan’ımızın değerli hocalarından Bülent Akar hocamızla sezon öncesinde anlaşılmış olması da güzel olmuş. İnşallah yeni yönetim ve yeni hocamızla 1. Lig yolunda başarılı oluruz. Bizlere düşen ne ise yapmaya hazırız ve yapacağız” dedi.

24Erzincanspor Kulübü Başkanı Ömer Akyürek’ de ziyaretten oldukça mutlu olduklarını ve desteklerinden ötürü AK Parti Erzincan milletvekili Süleyman Karaman’a teşekkür etti. Akyürek, “Öncelikle vekilimize yeni dönemde başarılar diliyorum. Bizleri ziyareti sebebiyle açıkçası çok da mutlu olduk. Bugün yaptığımız görüşmede vekilimin söylediği cümleler beni çok memnun etti. Her zaman yanımızda olacağını ve destek sözünü verdi. Bizler kulüp olarak sadece 24Erzincanspor ile ilgili değil altyapı ile ilgili de şehre yük olmadan bu işi yapacağız. İnşallah başarılı olacak ve 1. Lige yükselen taraf olacağız” dedi.

24Erzincanspor tesislerine gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’a AK Parti Erzincan il başkanı Mehmet Cavit Şireci’de eşlik etti.