Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Erzincan İl Başkanı Şireci aday adaylığını açıkladı

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Belediye Başkanlığı aday adayı olacağını genel merkeze bildirdiğini söyledi.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, basın mensuplarına 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Parti binasında gerçekleştirilen açıklamaların ardından basın mensuplarının da sorularını cevaplayan il başkanı Şireci; AK Belediyeciliği Erzincan ve tüm ilçe, beldelerimizde rekor bir oyla alacağız” dedi.

Şireci’nin Aday Adaylığı süreciyle ilgili yaptığı basın açıklamasında, mevcut Belediye Başkanlarının, İlçe Başkanlarının ve İl Başkanlarının münacatlarının sadece genel merkez uygun gördüğü takdirde aday gösterileceği dolayısıyla kendisinin de genel merkez’de gerekli birimlere Erzincan Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olacağını Genel Merkeze bildirdiğini söyledi.

AK BELEDİYECİLİĞİ ERZİNCAN VE TÜM İLÇE, BELDELERİMİZDE REKOR BİR OYLA ALACAĞIZ

Yapılacak olan Yerel Seçimlere AK Parti olarak tüm teşkilatlarımızla iddialı hazırlandıklarını belirten Başkan Şireci, Erzincan Merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde “Gönül Belediyeciliği” sloganıyla çalışma yapacaklarını söyledi. Başkan Şireci; “ Genel Merkez tarafından açıklanacak olan Adayımız hangi dava arkadaşımız olursa olsun, teşkilat olarak gece gündüz demeden canla başla çalışacağız ve AK Belediyeciliği Erzincan ve tüm ilçe, beldelerimizde rekor bir oyla alacağız” dedi.