Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

69 Yaşında en fazla kitap okuyan Seher Sevindik ödüllendirildi

Erzincan’da 2023 yılında İl Halk Kütüphanesine üye vatandaşlar arasında en fazla kitap alan ve okuyanlar ödüllendirildi.

Erzincan’da 2023 yılında İl

Erzincan İl Halk Kütüphanesinde 60’ncı Kütüphane etkinlikleri kapsamında 2023 yılı içerisinde en fazla kitap okuyan vatandaşlar ödüllendirilirken 69 yaşındaki Seher Sevindik katılımcılar arasında en fazla kitap alma ve okuma sayısından dolayı Kültür ve turizm İl Müdürü Oğuzhan Kılıç tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreni sonrasında Sabah Gazetesine özel açıklamada bulunan 69 yaşındaki Seher Sevindik; Okumayı çok seviyorum, okumak daha ilkokul çağlarında babamdan alışkanlık. Babam çok gazete okurdu bende beraber babamla gazete okuyordum. Bu alışkanlığımı bugüne kadar sürdürdüm inşallah ömrüm boyunca da sürdürmeyi düşünüyorum, çünkü okumayı çok seviyorum.

Gençlere baktığımız da ya televizyon başlarında ya da ellerinde telefon veya tablet. Benim önerim bunlarla değil bol bol kitap okusunlar diyerek gençlere önerilerde bulunan 69 yaşındaki Seher Sevindik; gençleri çok kitap okumaya ve kütüphaneye gitmelerini önerdi. Boş zamanlarında çoğunlukla kütüphaneye gittiğini söyleyen Sevindik; burada çok fazla kitap var. Temiz ve sessiz. Bende okumayı çok sevdiğim için boş zamanlarımı çoğunlukla burada geçiriyorum. Geldiğimde çok sıcak karşılanıyorum. Beğendiğim kitapları alıyorum. Her hafta bir ya da iki kitap mutlaka okuyorum. Benim önerim herkes okusun, okumanın yaşı yok” dedi.