Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Bant Bilardo PANDEMİ Dostluk Turnuvası Sona Erdi

Yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Covid-19 PANDEMİ sürecinde etkilenen bilardo sporu sürecinde hafta içi yapılan iller arası 3 bant bilardo PANDEMİ dostluk turnuvası sona erdi.

Yaklaşık 2 yıldır tüm

Erzincan Mutlu Bilardo salonunda gerçekleştirilen3 bant bilardo PANDEMİ dostluk turnuvasına 8 ilden 64 sporcunu katılımı ile yapıldı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Mutlu Bilardo salonu işletmecisi Rıdvan Mutlu yapılan PANDEMİ dostluk turnuvası hakkında bilgi verdi. Mutlu turnuva ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, “Erzincan Bilardo il temsilciliği olarak diğer illerden gelen önerileri değerlendirerek PANDEMİ kuralların uygun olarak turnuvamızı yaptık. Tüm tedbirleri turnuva öncesinde aldık.  Bilardo sever arkadaşlarımız turnuva boyunca çok güzel ve zorlu maçlar çıkardılar. Derece yapan ve turnuvaya katılım sağlayan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah PANDEMİ sonrasında bilardo sporumuza turnuva ve özel maçlarla desek olmaya devam edeceğiz” dedi.

30 sayı üzerinden oynanan ve 2 gün süren maçlar sonunda derece yapan sporculara Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent tarafından kupa ve ödülleri verildi.

PANDEMİ Dostluk turnuvasında birinci olan Rize bölgesi sporcusu Erdal Ergün, uzun zamandır turnuvalardan uzak kaldıklarını fakat yine de özel bir spor olması hasebiyle çalışmalarını devam ettirdiğini ve ilk özel turnuvada birinci olduğunu belirterek şampiyon olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Erzincan ilini temsil eden Türkiye şampiyonalarında derecesi bulunan ve turnuvada üçüncü olan Fatih Uçar, İl temsilciliğine düzenlenen turnuva dolayısıyla teşekkür ederek, “ Erzincan İlimizi sadece özel turnuvalarda değil Türkiye şampiyonası ve uluslar arası şampiyonalarda da başarılı bir şekilde Erzincan’ı temsil edeceğini söyledi.

Ödül töreninde konuşan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, “Bilardonun bir spor olduğunu sadece bedeni değil zekâyı da gerektirdiğini düşündüren matematik hesaplarının olduğu bir spor olduğunu söyledi. Levent, özellikle yarı final ve final mücadelesinin çok zorlu ve başa baş geçtiğini belirtti. Tüm sporcuları tebrik ettiğini söyleyen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, usta sporcuları Erzincan’da ağırlayan Bilardo İl Temsilcimiz Rıdvan Mutlu’ya ayrıca teşekkür ederim” dedi.

DERECE YAPAN SPORCULAR

1- Erdal Ergün (Rize)

2- Volkan Çimentepe (Ordu)

3- Fatih Uçar (Erzincan)

4- Bünyamin Altun (Sivas)