Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor lige hazır

2023-2024 Sezon hazırlıklarını sürdüren 24Erzincansporda kamp sonuçlarını değerlendiren Teknik Direktör Bülent Akan; "Kısa sürede iyi bir takım oluşturduklarını ve bunun ligde de görüleceğine inandığını söyledi.

2023-2024 Sezon hazırlıklarını sürdüren

24Erzincanspor’un Teknik Direktörü Bülent Akan, Erzurum kampının sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, kampta verimli bir süreç geçirdiklerini vurguladı. 

Yapılan hazırlık maçlarında gösterilen performansın takımın gelişimine olumlu katkı sağladığını ifade eden Akan, şu ifadelere yer verdi: “Takıma ciddi bir yükleme yaparken aynı zamanda yaptığımız hazırlık maçlarının her birinde birbirinden daha iyi maçlar oynadığımızı düşünüyorum. Takımın hem fiziksel hem de oyunsal olarak birçok gelişim kaydettiğini gördük. Bu gelişim süreci ligde de devam edecek. İnşallah bu kampta yaptığımız çalışmaların ligdeki karşılığını alacağımızı umut ediyorum.”

Hazırlık maçlarının sonuçlarının sadece moral verici olduğunu ve asıl önemli olanın oyun kalitesindeki gelişme olduğunu belirten Akan, galibiyetlerin bu inancı daha da güçlendirdiğini ifade etti. “Kısa sürede iyi bir takım oluşturduk ve bunun ligde de görüleceğine inanıyorum. Hazırlık maçlarındaki sonuçlar aslında çok fazla önem taşımıyor. Sadece moral sağlıyor ancak oyunsal hazırlığımız bize gerçekten büyük umut verici. Bu başarılarla birleşince inancımız daha da arttı. Ben iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Her mevkide ikişer tane ciddi alternatifler var. Rekabet ortamı da tamamen dostlukla birleşerek güçlendi. Oyuncular arasında tatlı bir rekabet gözlemledik. Bu rekabetin sahada da yansıyacağına inanıyorum.”

Taraftarın “12. adam” olarak takım için büyük bir güç olduğunu vurgulayan Akan, taraftarın desteğiyle birlikte başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. Umudu canlı tutmanın önemine değinerek, “Herkes umudunu taze tutmalı. Biz çok umutluyuz” sözlerine yer verdi.