Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor deplasmandan 1 puan ile dönüyor

TFF 2. Lig Kırmızı gurupta şampiyonluk mücadelesi veren 24Erzincanspor konuk olduğu Isparta 32 spor karşısında öne geçtiği mücadeleden 1-1 berabere ayrılarak aldığı 1 puan ile puanını 62 yaparak 4. Sırada yer aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı

Isparta Atatürk stadyumunda oynanan 33 hafta mücadelesinde Isparta 32 spora konuk olan 24Erzincanspor ilk devresini 1-0 önde tamamladığı mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrılarak 1 puan aldı.

Mücadelenin ilk başlarında her iki takımda dengeli futbol oynarken konuk 24Erzincanspor ilk devrenin sonlarında son haftaların golcü ismi Ziya Alkurt ile 1-0 öne geçti. Devrede başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 24Erzincansporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım hemen devrenin başlarında 49. Dakikada Mehmet Küçükdurmuş ile bulduğu gol ile eşitliği sağladı. Mücadelede her iki takımda maç sonuna kadar başka gol bulamayınca 1’er puan aldılar. Şampiyonluk mücadelesi veren 24Erzincan spor aldığı 1 puan ile puanın 62 yaparak 4. Sırada yer alırken EPLAY OFF mücadelesi veren ev sahibi takımda 53 puan ile 7’nci sıraya geriledi.

34. hafta mücadelesinde kendi sahasında hafta sonu Arnavutköy Belediye sporu konuk edecek olan 24Erzincanspor mutlak galibiyet alarak PLAY OFF’ u garantilemek istiyor.