Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100.Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM Müdürlüğü Bocce takımı Türkiye 3’ncüsü oldu

Erzincan 100.Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM Müdürlüğü Bocce takımı, grup lideri olarak Antalya’da düzenlenen finallerde üstün başarı göstererek, Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2023 finallerinde Türkiye Üçüncüsü olarak büyük gurur yaşattı.

Erzincan 100.Yıl Atatürk Huzurevi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün aktif ve sağlıklı yaşlanma vizyon ve politika hedefleri çerçevesinde düzenlediği  6.Yetişkin Gençler Huzur Bocce Liginde Elazığ, Van, Ağrı ilindeki Huzurevleri ile yarışan Erzincan 100.Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM Müdürlüğü Bocce takımı,  grup lideri olarak Antalya’da düzenlenen finallerde üstün başarı göstererek, Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2023 finallerinde Türkiye Üçüncüsü oldu.

Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci Bocce takımı ile bir araya geldi. Başarılarından dolayı şahsı ve İl Müdürlüğü adına Bocce takımını tebrik eden Demirci, Bizlere bu gururu yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun selamlarını ve tebrik mesajlarını ileten İl Müdürü Serdar Demirci, sizlerin her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz çünkü biz büyük bir aileyiz dedi.

100. yıl Atattürk Huzurevi ve YBRM müdürlüğü Bocce takımı; İl Müdürü Serdar Demirci’nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir sonraki müsabakada Erzincan’a Türkiye birincisi olarak geleceğiz dediler. 

Bocce takımının almış olduğu başarılı sonuç için İl Müdürü Demirci Huzurevi sakinlerine hediye takdim ederek günün anısına pasta kesti. Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler ailesi olarak Bocce takımımızı tebrik eder başarılarının devamı temennisinde bulunuldu.