Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Kasım Atatürk’ü anma 3 bant bilardo turnuvasında şampiyon Korkmaz Yerli oldu

Erzincan’da her yıl geleneksel hale gelen 10 Kasım Atatürk’ü anma 3 bant bilardo turnuvası oynanan final müsabakası ile tamamlandı.

Erzincan’da her yıl geleneksel

Erzincan Yerli-Kartal Bilardo salonunda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma 3 bant bilardo turnuvası final maçı ve ödül törenine Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, sporcular ve bilardo severler katıldı.

Korkmaz Yerli ve Fatih Kartal arasında 30 sayı üzerinden oynanan 10 Kasım Atatürk’ü anma 3 bant bilardo turnuvasında yaklaşık 1.5 sat süren mücadele sonrasında kazanan Korkmaz Yerli oldu.

Düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun; Anlamlı gün adına düzenlenen turnuvanın ödülünü vermekten dolayı mutlu olduğunu katılım sağlayan ve derece yapan tüm sporcuları tebrik ettiğini belirterek şampiyon olan Korkmaz Yerli’ye kupa ve madalyasını takdim etti.

30 sporcunun katıldığı 10 Kasım Atatürk’ü anma 3 bant bilardo turnuvasında şampiyon olduğu için Mutlu olduğunu belirten Korkmaz Yerli, Her yıl geleneksel olarak bu turnuvayı hem salon sahibi olarak hem de sporcu olarak düzenliyoruz. Önemli bir turnuvada şampiyon olduğum için mutluyum. Bilardo sporu hem bedensel hem de zeka gerektiren bir spor. 3 bant olduğu için hesaba dayanan bir spor. Erzincan’da tüm gençleri salonumuza davet ediyorum. Ödül törenimize katılım sağlayan Erzincan Belediye başkanımız Bekir Aksun’a teşekkür ederim” dedi.

Final Maçı sonrasında

1- Korkmaz Yerli

2- Fatih Kartal

3- Cem Atak

4- Gökhan Karslıoğlu oldu.