Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karasu Nehri'nde Rafting Heyecanı Yaşadılar

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Erzincan’a gelen TBMM eski başkanı ve İzmir milletvekili Binali Yıldırım, Erzincan’a 20 kilometre mesafede Fırat’ın Karasu nehrinde Rafting yaptı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak

Hafta sonunu Erzincan’da geçiren TBMM eski başkanı ve AK Parti İzmir milletvekili Binali Yıldırım beraberinde Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, kurum müdürleri ile birlikte çok sayıda Rafting sporcuları ile birlikte Erzincan’ın Kemah ilçesinden geçen Karasu Nehri’nde rafting heyecanı yaşadı..

Rafting için hazırlıklarını tamamlayan Yıldırım ve beraberinde ki protokol hazırlanan botlara binilmeden önce Rafting rehberi Osman Dursun tarafından Raftingle ilgili bilgi verildi Rafting rehberlerinden bilgi aldıktan sonra “Rafting heyecan verici. Herkese tavsiye ederim. Fırat’ın, Karasuyun da hayatın en heyecanlı anlarını yaşamak mümkündür” dedi.

Rafting rehberi Osman Dursun tarafından Raftingle ilgili bilgi aldıktan sonra bota binerek kürek çeken Yıldırım, yaklaşık 6 kilometrelik parkurda Rafting yaptı.

Binali Yıldırım, botta bulunanlarla birlikte kürekleri havaya kaldırarak yol kenarında kendilerini izleyenleri selamlamayı da ihmal etmedi. Binali Yıldırım ve beraberindekiler yaklaşık 6 kilometrelik parkurda Rafting yaptıktan sonra varış noktasına ulaştı.

Binali Yıldırım, varış noktasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kez Rafting yaptığını belirterek, “Gayet güzel. Heyecan verici. Herkese tavsiye ederim.Fırat’ın bu dingin sularında hayatın en heyecanlı anlarını yaşamak mümkün. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rafting kulübü sağ olsun bize böyle bir imkân hazırladı. Biz çocukluğumuz da ırmağa girip çimerdik ama bu ondan daha heyecan verici bir şey. Çok güzel bir zaman geçirdik, teşekkür ederiz” dedi.