Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’a vali olarak atanmak bizim için büyük şereftir, büyük bir onurdur

Erzincan Valisi Mehmet Makas göreve başlamasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Vali Makas Erzincan Valiliği görevine atanmasının kendisi için bir onur olduğunu ifade ederek masa başında değil sahada olan bir vizyon anlayışıyla görev yapacağını dile getirdi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas

Vali Makas Erzincan Valiliği görevine atanmasının kendisi için bir onur olduğunu ifade ederek masa başında değil sahada olan bir vizyon anlayışıyla görev yapacağını dile getirdi.

Vali Makas konuşmasında şunlara yer verdi; “ son Valiler kararnamesiyle Erzincan valisi olarak Cumhurbaşkanımızın teveccühüyle görevlendirildik bakanımızın tespitleriyle. Erzincan’da olmazsa olmazımız Başbakanımız eski Meclis Başkanımız Binali Yıldırım beyinde teveccühleriyle bu görevi almış bulunmaktayız. Öncelikle ben Erzincan’a vali olarak atanmak bizim için büyük şereftir büyük bir onurdur. Erzincan insanımızla emhal olarak beraberce yönetmek adına buradayız ve atamızın dedemizin ceddimizin şiarıyla yürüyerek insanı yaştaki devlet yaşasın şiarıyla vatandaşımızı memnun etme noktasında Allah nasip ederse yürüyeceğiz ve beraber yürüyeceğiz beraber yöneteceğiz. Derdimiz insanımızı mutlu etmek vatandaş odaklı hareket edebilmek yeni bir slogan olarak değil herkesi şu duyguya sevk edebilmek o duyguda sahipsiz hissetmeyecek herkes bilecek ki Bu İlde bu vilayette bir sahibim var derdimle dertlenen var bu noktada hareket etmeyi planlıyoruz. Başta basın mensupları olmak üzere gözümüz kulağımız duymadığımızı duyurmak adına yardım bekliyoruz yardım istirham ediyoruz inanıyorum ki başaracağız güzelliklerle ve Erzincan’ımızda hoş seda bırakarak hizmet süreci geçireceğiz. Fakat bu süreçte masa başında olan bürokrat değil’ de inşallah sahada olan milletin derdiyle dertlenen bir vizyon bir anlayışla yürümeyi planlıyoruz derdimiz adaletin sağlanması ehliyete emanete riayet etmek meşveret ve maslahat güzergâhında Milletimizle yürümek. Erzincan’ımız zaten çok üst düzey hizmetleri almış vilayetimiz bizden önceki arkadaşlarımız çok üst düzeylere vilayetimizi taşımış vaziyette biz onu bir tık daha yukarı taşıyabilir miyiz derdimiz o olacak Devletin sürekliliği esas o süreklilik noktasında başlatılan projeleri harfiyen devam ettirmeyi planlıyoruz onların takipçisi olacağız yeni projeleri beraber üreteceğiz ama özetiyle vatandaş göğsünü gererek ben Erzincan’da yaşıyorum Türkiye vatandaşıyım  ve benim derdimle dertlenen yönetim var diye biliyorsa ne mutlu bize bunu gerçekleştireceğiz bu duygu ve düşüncelerle inşallah yürüyeceğiz sahada olacağız” dedi.