Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu; bu yılı Erzincan Yılı ilan ediyoruz

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu yayımladığı mesajında; “2024 yılı Erzincan'ımız için bir dönüm noktası olacak, çünkü bizler, 24 plakamızla, bu yılı Erzincan Yılı ilan ediyoruz” dedi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu

Vali Aydoğdu mesajında; 2024 yılına adım adım yaklaşırken, içimizde umut ve heyecanla dolu yeni bir sayfa açıyoruz. Yeni yıl, Erzincan’ımızın kalkınma ve gelişme yolculuğunda yeni başarı hikayeleri yazacağımız bir yıl olsun. Kültürel zenginliklerimizi daha da ileriye taşıyalım, doğal güzelliklerimizle tüm dünyaya örnek olalım. Erzincan’ın her köşesini yeni yatırımlar, projeler ve fırsatlarla donatalım.

Bu yıl, birlik ve beraberlik içinde, Erzincan’ımız için çalışacağız. Gençlerimiz, ailelerimiz, çocuklarımız ve tüm Erzincanlılar için daha güzel bir gelecek için ele ele, gönül gönüle çalışacağız. Her birimizin katkısıyla, Erzincan’ımızı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapma yolunda gece gündüz demeden gayret göstereceğiz.

2024, Erzincan için yepyeni başlangıçlar, yepyeni umutlar demek. Bu yıl, temennimiz Erzincan’ımızın tarihinde inşaallah hatırlanacak güzel bir yıl olacak.

Yeni yılınız kutlu olsun, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.Sevgiyle kalın” ifadelerine yer verdi.