Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turistik Doğu Ekspresi İlk Seferinde Erzincan'da karşılanacak

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile birlikte Turistik Doğu Ekspresini Ankara'dan ilk seferine uğurladılar.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ilk sefer dolasıyla sabah saat 07.55’te Erzincan’da olması beklenen ve 10:52 de uğurlanacak Turistik Doğu Ekspresini karşılamaya davet etti. 

Milletvekili Karaman yaptığı açıklamasında: ” Turistik Doğu Ekspresi sezonun ilk seferine başladı. En gözde turistik tren “Doğu Ekpresi” uğradığı her istasyonda yeni bir anıya vesile olacak; yeni bir masal yazacak.

Anadolu’nun gizemli topraklarına açılan kapı olan nostaljik vagonlarla Ankara’dan Erzincan’a, Kars’a uzanan büyüleyici seyahat. Turizm amaçlı yolculuk konseptiyle tarih kokan mistik yolculuk tekrar başlıyor. Dünyanın en güzel rotalarından birisi olan Ankara-Kars arasında işleyecek; Turistik Doğu Ekspresi seferlerini bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’nun katılımlarıyla açmanın mutluluğunu yaşadık.

2019 tarihinde seferlerine başlayan ve turizmde çığır açan Turistik Doğu Ekspresi projesinin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Erzincan’a saat 07.55’te ulaşması beklenen Turistik Doğu Ekspresini Can Erzincan’a yakışır bir şekilde karşılayalım. Doğu Ekspresine bu değere bizlerde Erzincan olarak katkı sunalım. Şehrimizi akıllara yüreklere kazıyalım. Tüm hemşehrilerimizi hoşgeldin demek üzere ilk seferi karşılamaya bekliyoruz” dedi.