Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terzibaba Mezarlığı ve diğer mezarlıklarda çalışmalar devam ediyor

Erzincan Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Terzibaba Mezarlığı içerisinde kilit parke yol, içme suyu, alt yapı çalışmaları yapılırken diğer mezarlıklarda ise çalışmalar devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün

Terzibaba Mezarlığı içerisinde vatandaşlarımızın daha rahat yürüyebilmeleri için mezarlık içi yollarda yenileme çalışması yapıldı. Yol yenileme çalışmaları kapsamında 4 Bin 527 metrekare Kilit parke, 3 Bin 655 metrekare bordür döşemesi gerçekleştirildi.
Ayrıca Terzibaba eski mezarlık alanında içme suyu hatları tamamlanarak çeşme noktalarına servis hatları çekilip, içme suyuyla ilgili tüm çalışmalar tamamlanmıştır.
Yeni mezarlık alanında ise ana taşıyıcı hat döşenmiş olup peyzaj, sulama, aydınlatma çalışmaları, yolların asfalt ve sert zemin kaplaması da ayrıca yapılacaktır.
Erzincan Belediyesine bağlı bulunan bütün Mezarlıklarla ile ilgili çalışmalar ise planlanan çalışma programları dâhilinde devam etmektedir.
Erzincan Belediyesine bağlı toplam 40 adet mezarlıkta ise hazırlanan projeler ile bu mezarlıkların eksiklikleri (Yol, duvar, taş duvar, briket duvar, kapı, çit, oturma bankı, vb) tespit edilerek yapım çalışmalarına başlanılmış olup bu çalışmalar devam edecek.