Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şireci; “Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız”

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolasıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Yaşlılarımıza, büyüklerimize, sağlıklı mutlu, huzurlu bir hayat temenni ediyorum” dedi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar

Başkan Şireci mesajında: “Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Toplumumuz bu temek kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız.

Millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir inanca hizmet etmekteyiz. Bu geleceğin getirisiyle bugünün ve yarının çocuklarının da büyüklerine karşı sevgi ve saygıyı eksik etmeyip onların birikimlerinden istifade ederek geleceğe yön çizeceklerine inanıyorum.

Geçmişi olmayanın, geleceği de olmaz düşüncesine binaen çocuklarımız büyüklerin tecrübe ve fikirlerinden ne kadar yararlanırsa yarınlarımız için o kadar büyük kazanımlarımız olacağı inancındayım.

Hayat tecrübelerinden her zaman faydalandığımız ve örnek aldığımız yaşlılarımızın ellerinden öpüyor, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.