Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sebahattin Karakelle; “yerel seçimlerde adaylığım kesinlikle söz konusu değildir”

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan adayları üzerine anketler yapılmaya başlandı.

31 Martta yapılacak olan

Erzincan’da yerel seçim öncesi online araştırma Erzincan-Merkez Siyasi Araştırma Anketinde Adı geçen 21-23-24 ve 26 dönem Erzincan Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Sebahattin Karakelle yapılan ankette isminin çıkması dolayısıyla bir basın açıklamasına ihtiyaç duyduğunu belirterek; Bilgim dahilinde olmayan anketlerde ismimin çıkması Milletimizin ve Hemşerilerimin teveccühüdür. Benin her hangi bir anket çalışmam olmamıştır, olamaz da. Bizler Erzincan’da siyaseti erdemli çalışkan gençlere uygun görüyoruz. Ankette çıkan diğer arkadaşlarımız genç ve çalışkan. AK Parti veya Cumhur ittifakı olarak 31 Martta yerel seçimlerde aday olacak olan arkadaşımıza siyasi birikimim ile destek olmaya hazırım”

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde kesinlikle adaylık konusunda her hangi bir talebim olmadığını yineleyen Sebahattin Karakelle; tarafımdan herhangi bir ankette ismimin olmasını talep etmediğim gibi kesinlikle ismimin geçmesini de istemiyorum” Kamuoyuna saygılarımla” ifadelerine yer verdi.