Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polisten öğrencilere kırtasiye yardımı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Müdürlüğü’nce başlatılan “Armağanımız Tebessüm Olsun” projesi ile 210 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Proje kapsamında geleceğe güvenle bakan çocukları eğitim hayatına hazırlamak için her zaman yanlarında olduklarını belirten ekipler, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Müdürlüğü’nce başlatılan “Armağanımız Tebessüm Olsun” projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü farklı birimlerden ekiplerin kendi aralarında topladıkları çanta, defter, resim defteri, kalem, kalemlik, boya, silgi gibi kırtasiye malzemeleri İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaçlı okul ve öğrencilere dağıtıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında paylaşımı yapılan videoda; İl Emniyet Müdürlüğü polis abi ve ablalarınız olarak her zaman sizlerleyiz. Eğitim hayatınızda başarılar dileriz. “Armağanımız Tebessüm Olsun”ifadeleri kullanıldı.

Her okula İl Emniyet Müdürlüğü farklı birimlerinde görevli ekipler ile giderek dağıtım yapan polis abi ve ablalar, çocukların mahcup olmamaları için dağıtımı yapılan yardımlar esnasında; yaptıkları konuşmada; okul ve isimleri yazdık. Kura çektik, kurada siz çıktınız, hediyeyi siz aldınız ama bunu diğer arkadaşlarınıza söylemeyin aramızda kalsın, bir dahaki kurada da arkadaşlarınız çıkar. Bu kurada ki şanslı kişi sizsiniz, size hediye getirdik. Çantanın içerisinde okul malzemeleri var. Ülkemiz için, geleceğimiz için sizler bizim umudumuzsunuz. Sizden sadece isteğimiz derslerinize çok çalışmak, Polis ab i ve ablalarınız olarak sizleri çok seviyoruz”

Proje kapsamında ekiplerce 210 Çanta, 210 kalemlik, 840 defter, 180 resim defteri, 170 kuru boya, 170 pastel boya, 15 sulu boya, 200 silgi, 183 kalemtraş, 620 kırmızı kalem ve 630 kurşun kalem farklı okullarda eğitim gören 210 öğrenciye dağıtıldı.

Dağıtım esnasında kuradan şanslı olduklarını düşünen ve hediyelerini alan minik öğrencilerin sevinçleri dağıtım yapan polis ekiplerine duygusal anlar yaşattı. Minik öğrenciler ve öğretmenleri bu güzel projeden ve yardımlardan dolayı İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve yardımı dağıtan tüm ekiplere teşekkür ettiler.