Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Sarıgül; “Özge başkan Can Erzincan’ın Başkanı olacak”

Erzincan genelinde seçim hareketliliği artmaya başladı. CHP Erzincan Belediye Başkanı Adayı Özge Vataner Özege ağırlıklı kadın ve gençlerden oluşan ekibi ile şehrin birçok noktasında, mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalarına hız verdi.

Erzincan genelinde seçim hareketliliği

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ‘İşimiz Gücümüz Türkiye!’, ‘İşimiz Gücümüz Erzincan!’ sloganıyla başlanılan seçim çalışmalarında CHP Adayı Özge Vataner Özege tam destek verdi.

Başkan Özege ile seçim çalışmalarına katılan Milletvekili Sarıgül esnaf ve halk ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmasında; “Arzu ediyoruz ki Can Erzincan’a bir kadın eli değsin. Özge Başkan Ahmet’in Mehmet’in başkanı olmayacak, Can Erzincan’ın Başkanı olacak.” dedi.

CHP Erzincan Belediye Başkanı Adayı Özge Vataner Özege Erzincan Merkez Mahallelerinde aktif olarak seçim çalışmalarını yürütüyor. Özellikle akşam halk toplantıları düzenleyen Başkan Adayı Özege özellikle her kesimden kadın ve gençlerin moral ve desteğinden memnun olduğunu ifade etti. Şehir merkezinde esnaf ziyareti programı gerçekleştiren Başkan Adayı Özege CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’de katıldı.

Ziyaretlerde seçim ile ilgili konuşan Milletvekili Sarıgül şu ifadelere yer verdi; “Belediye Başkan Adayımız Özge Başkan ile birlikte çalışıyoruz. Biliyorsunuz Mühendis, Mimar, Teknik Eleman, aynı zamanda Usta, aynı zamanda sıvasında da var, malasında da var, kapısında da var, penceresinde de var, aynı zamanda bir anne, aynı zamanda bir abla. Kalbi ve yüreği insan sevgisiyle çarpıyor. Arzu ediyoruz ki Can Erzincan’a bir kadın eli değsin. Özge Başkan Ahmet’in Mehmet’in başkanı olmayacak, Can Erzincan’ın Başkanı olacak.

Özge Başkan Belediye Başkanı olmaya gelmiyor, büyüklerinin evladı, gençlerin de ablası olmaya geliyor. O ablalık duygusunu en güzel şekilde planlayacak. Özge Başkanın kesinlikle ötekisi olmayacak. Diyor ki; başı açıkta benim, başı kapalı da benim, Muharrem ayıda benim, Ramazan ayı da benim diyor. Camilerimiz de bizim, Cemevlerimiz de bizim diyor. Dil farkı, din farkı, ırk farkı, kültür farkı, mezhep farkı gözetmeyeceğim. Allah’ım izin verirse Can Erzincan takdir ederse bütün Can Erzincan’ın Başkanı olacağım ve herkesi kucaklayacağım diyor. Sabahleyin saat 6’da kalkacağım, gece 11’e kadar koşacağım, Cumhuriyet Halk Partili olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Ama söz veriyorum 31 Mart akşamından sonra herkesin Başkanı olacağım.

AK Partili kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partili Kardeşlerim, diğer siyasi partiye mensup kardeşlerim bana geldiğiniz zaman Erzincan Belediyesine hangi partiye oy verdiniz diye sormayacağım, ben size nasıl yardımcı olurum, ben size kurban olurum diye soru soracağım ve Can Erzincan Belediyesinde çalışan binlerce arkadaşımıza sesleniyoruz; asla ve asla aşınızla, işinizle hiç kimse oynamayacak ve siz Can Erzincan’a hizmet etmeye saygıyla sevgiyle devam edeceksiniz.

Özge Başkan seçim süreci içerisinde çok dolaşacağız, hep birlikte olacağız. Bütün Can Erzincanlılara ulaşmaya çalışacağız. Kalbi ve yüreği insan sevgisiyle çarpan, ulusal birlikten yana olan, inançlara saygılı, laikliği savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek, güçlendirerek koruyan, ötekisi olmayan bir anlayışla Erzincan’a hizmet için yollardayız. İşimiz Gücümüz Can Erzincan! İşimiz Gücümüz Türkiye’mizin Mutluluğu! İşimiz Gücümüz Ötekisi Olmayan Bir Anlayışla Can Erzincan’ı Saygıyla, Sevgiyle Kucaklamak!”