Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman; İsrail devlet gibi değil, örgüt gibi davranıyor

AK Parti Erzincan il teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Süleyman Karaman; İsrail bir devlet gibi değil örgüt gibi davranıyor. Filistin’de soykırım yapıyor” dedi.

AK Parti Erzincan il

Erzincan’da siyasi partilerin bayramlaşmaları devam ediyor. Erzincan AK Parti’de düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti il Başkanı Çetin Özyurt, İl özel idare meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Erzincanlı vatandaşların ve tün İslam âleminin bayramını kutlayan AK Parti Erzincan İl başkanı Çetin Özyurt; daha nice bayramlara ulaşmak dileğiyle diyerek sözlerini tamamladı.

Ardından konuşmasını yapan Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, İsrail’e çok sert tepki vererek “İster abine ister babana şikâyet et” ifadeleri kullandı.

Karaman: “Bir Ramazan bayramına daha ulaştık. Öncelikle bayramınızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu bayram vesilesi ile ailelerimize, Erzincan’ımıza, milletimize ve bütün dünya Müslümanlarına, insanlığa hayır getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlar birbirimize yaklaşmanın kardeşliğimizin artmasına vesile oluyor. Allah tutuğunuz oruçları, ibadetleri kabul etsin.

 BU BAYRAM BURUK GEÇİYOR

Bu bayram buruk geçiyor. Çünkü hem İliç’te ki kaza dolayısı ile hayla 9 işçiden 8’ine ulaşamadık. Bundan dolayı işçilerin aileleri ile buruk geçiriyoruz.

 İSRAİL BİR DEVLET GİBİ DEĞİL ÖRGÜT GİBİ DAVRANIYOR

Diğer bir buruk geçirmemizin sebebi de tabi ki Filistin, Filistin’e uygulanan zulüm. İsrail bir devlet gibi değil örgüt gibi davranması Filistinlileri Fislitinde soykırım yapıyor. İsrail kadın, yaşlı çocuk demeden Gazze’yi yeryüzünden silmek için uğraşıyor. Biz buna ülke olarak tepki gösterdik. İsrail’in yapmış olduğu bu zulmü kınıyoruz.

SİZİNLE ARTIK HERHANGİ BİR TİCARİ İLİŞKİ YAPMAK İSTEMİYORUZ

Ülkemiz son günlerde İsrail’e karşı ticarette bazı kısıtlamalara gitti ama buna İsrail şiddet ile karşı çıktı. Türkiye’yi ABD’ye yani abisine şikâyet etti. Bizde diyoruz ki ister abine ister babana şikâyet et. Sizinle artık herhangi bir ticari ilişki yapmak istemiyoruz. İsrail’i burada tekrar kınamak istiyoruz. Bunlara rağmen biz bayramımızı kutlamak istiyoruz.” Dedi.