Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Sarıgül’den Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül; Ramazan Bayramının Erzincan’ımız için, ülkemiz için, İslam âlemi ve insanlık için kardeşlik ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir

SANDIĞIN SESİ; BÜTÜNLEŞME VE MAKULLEŞME

Mübarek Ramazan Bayramının huzur içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Bütün hemşerilerimi sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağırıyorum. Yerel seçimlerde sandıktan çıkan ses bizi bütünleşmeye, normalleşmeye ve makulleşmeye çağırıyor.

Halkımız, siyasette diyalog, danışma, uzlaşma istiyor. “Demokratik sabır ve demokratik hoşgörü içinde siyaset yapın” diyor. Halkımız toplumsal refah ve toplumsal adalet istiyor. Bu sese kulak vermek zorundayız.

BAYRAM SÜRESİNCE CAN ERZİNCAN’DA OLACAĞIM

Bayram namazını Terzibaba Camisinde kılacağım. Can Erzincan’ın merkezinde, ilçe ve köylerinde hemşerilerimle bayramlaşacağım. Evlatları toprak altında kalan İliç’teki aileler başta olmak üzere mahzunların masumların, mazlumların ve mağdurların yanında olacağımRamazan Bayramının Erzincan’ımız için, ülkemiz için, İslam âlemi ve insanlık için kardeşlik ve dayanışmaya vesile olmasını Allah’ımdan niyaz ediyorum.  

 Sevdiklerinizle, ailelerinizle huzur dolu, sevgi dolu, muhabbet dolu bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.