Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman: “31 Mart Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Milat Olacak”

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti, Kemaliye’de Milletvekili Süleyman Karaman’ında katılımı ile Seçim Koordinasyon merkezi hizmete açıldı.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek

Kemaliye SKM açılışı AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Parti teşkilatı ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kemaliye SKM açılışı kapsamında Kemaliye halkıyla buluşan Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’a, AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, eski Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Gerçekleşen ziyarette ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman: “Bugün Kemaliye’deyiz. Önceki dönem Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle, İl Başkanımız Çetin Özyurt, İlçe Başkanımız Duran Özgula, AK Parti adayımız önceki ilçe Başkanımız Erdem Atmaca, İl İlçe teşkilatlarımız, kadın gençlik kollarımız ile birlikte;  açılışını gerçekleştirdiğimiz Kemaliye Seçim Koordinasyon Merkezi’miz hayırlı olsun.

AK PARTİ GELECEK, YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Kemaliye’de daha yapacak çok işimiz var. Erzincan’ın incisi Kemaliye’mize; Sırat on Fırat projesi, Gençlik Merkezi portatif yüzme havuzu, 4.ncü Etap TOKİ ve birçok güzel proje kazandırmak istiyoruz, ama en önemlisi 2024 yılında Doğalgazı getireceğiz.

Kemaliye’miz daha da büyüyecek inşallah. 31 Mart Kemaliye’nin Türkiye Yüzyılı vizyonuna milat olacak” dedi.