Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma’dan bayram süresince yoğun mesai

Erzincan’da vatandaşın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çaba sarf eden Erzincan İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı birimler yaptıkları başarılı çalışmalar ile göz dolduruyor.

Erzincan’da vatandaşın huzuru ve

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ramazan Bayramı tatili süresince gerek yolculuk yapan vatandaşların ve gerekse ilimizde ikamet eden vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığı açıklandı.

ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİLECEK

Yapılan yazılı açıklamada: “Erzincan Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından; 05-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Ramazan Bayramı tatili süresinde Jandarma sorumluluk bölgesinde 808 Jandarma Devriyesi ve 3 bin 517 personel ile asayiş ve trafik uygulamalarına aralıksız devam edilecek.  Vatandaşların huzur içerisinde yaşamaları için mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla her türlü tedbirlerin alındığını ve alınmaya devam edileceğini bildiririz” denildi.

Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu suçlarının önlenmesi kapsamında Erzincan ili Çayırlı ilçesi mülki sınırları içerisinde 6 ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 180 kök kenevir bitkisi, 7 gram kenevir tohumu, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 5 adet cep telefonu ele geçirildi. 1 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi