Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti GİK üyesi Karapınar’dan il ve ilçe teşkilatına ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde 81 ilde kendi amblemi ve adayları ile seçime gerecek olan İYİ Partide GİK üyesi Erol Karapınar ve beraberinde ki heyet ile Erzincan’a il ve ilçe teşkilatı ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde

Seçim çalışmaları ve parti üyeleri ile değerlendirme ve istişarelerde bulunmak üzere Erzincan İYİ Parti il ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Genel İdare Kurulu üyesi Erol Karapınar, 2. Bölge koordinatörü Hamza Çelikhan ve koordinatör Başar Bahadır Aydın partililer ile bir araya geldi.

İl teşkilatında gerçekleştirilen değerlendirme ve istişare toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Ümit Özker, Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl, İlçe başkanları ve partililer katıldı.

Dostluğun, huzurun şehri Erzincan’a hoş geldiniz diyerek toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Erzincan il başkanı Ümit Özker; Erzincan Doğu Anadolu bölgesinin Kuzeyinde yer alıyor. 240 bin nüfusumuz ve 165 bin seçmenimiz var. 2018-2019 ve 2023 yıllarında ittifak ile seçimlere girdik. Genel Kurulun kararı ile 81 ilimizde kendi adaylarımız ile seçimlere gireceğiz. Daha önce il başkanları toplantısında da ifade ettiğim gibi Erzincan’da ilk kez kendi logomuz ve kendi adayımız ile seçime gireceğiz. İnşallah bu seçimimizde de yüzümüzün akı ile başarılı ile çıkacağız” dedi.

Ziyaretlerinin biraz gecikmiş bir ziyaret olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan İYİ Parti GİK üyesi Erol Karapınar; Kurultay sonrası teşkilat başkanlığını oluşturulmasının akabinde yaklaşık 2 ay önce koordinatörlüğümüz ile birlikte Türkiye de 10 bölgeye görevlendirmeler yapıldı. 2. Bölgede de Genel İdare Kurulu üyesi olarak ben Erol Karapınar, 2. Bölge koordinatörü Hamza Çelikhan ve koordinatör Başar Bahadır Aydın görevlendirildik. Bu geçen 2 aylık süre içerisinde 52 il ziyareti gerçekleştirdik. 52 il ziyaretinde teşkilatımız olarak 44 ilimize ben bizzat katıldım. Malumunuz depremin acı yüzü ile yüzleştik. Bizlerde parti olarak ziyaretlerimize deprem bölgesi ile başladık. Afyon’da bir programda genel başkanımızı ağırladık ardından Ege bölgesi ve Trakya bölgesi ile devam etti. Erzincan ilimize daha önce bundan 15 gün öncesi bir program düşünmüştük, fakat genel başkanımızın ittifak çıkışı sonrasında toplantı trafiğinde ki değişiklikler nedeniyle Erzincan programımızı erteledik. Kısmet oldu bugün geldik. Teşkilat başkanımızın katıldığı bir program olmadı, bizde çok geciktirmeden ilk toplantımızı gerçekleştirelim istedik. Ankara’dan Genel başkanımızın sevgi ve saygılarını getirdik.

2023 yılında bir seçim geçirdik. Seçim sonrasında teşkilatlarımız ile hem bir dertleşme, hem de 2024 seçim öncesi istişare, fikir alış verişi bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret ile ilgili konuşmalarımızı yapacağız ve sizlerinde fikir ve düşüncelerinizi alacağız.     

KENTHABER24’ yaptığı özel açıklamada ‘2024 yerel seçimlerine 81 ilde ittifaksız, kendi logoları ile gireceklerini ve bunun kesin alınan karar olduğunu belirten İYİ Partide GİK üyesi Erol Karapınar, ittifak ancak İYİ Parti çatısı altında olursa olur, bu konuda ilde il başkanlarımız ilçede ilçe başkanlarımız yetkilidir. Gerekli görüşmeler yaparak iş birliği ile ilgili çalışmaları yürütebilirler” dedi.  

2024 yerel seçimlerinde genel başkan Meral Akşener’in 81 il genelinde belirlenmiş bir programının olmadığı söyleyen İYİ Partide GİK üyesi Erol Karapınar; bölge ziyaretleri olacağı bu bölge ziyaretlerinde Erzincan’a kesinleşmiş bir ziyaret programının da olmadığını ifade etti.