Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSG Sınavı Güncellendi

İş Sağlığı ve Güvenliği sektörünün önde gelen eğitim kurumlarından Kariyer Enstitüsü‘nin geçtiğimiz aylarda yayına sunduğu İSG Sınavı Mobil Uygulaması kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

İş Sağlığı ve Güvenliği

Yapılan güncellemelerle birlikte İSG Sınavı Mobil Uygulamasıİş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği ve İşyeri Hemşireliği (DSP) Sınavı’na hazırlanan öğrenciler için daha da kullanışlı hale geldi. Üstelik, bu avantajlı uygulamanın tam erişilebilir sürümüne Kariyer Enstitüsü öğrencileri tamamen ücretsiz erişebiliyor.

İSG Sınavı Mobil Uygulaması, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hazırlık yapmak isteyen kişilere binlerce soruya anında erişim sunuyor. “İSG Sınavı Artık Cepte!” sloganıyla yola çıkan uygulama, İSG konularında kendini geliştirmek isteyen herkesin her an, her yerden soru çözme ve ilerlemesini takip etme fırsatı sunuyor.

Uygulama içeriğinde İSG Eğitimi Nasıl Alınır, İSG Sınavı Konu Dağılımı, İş Güvenliği Sınavına Nasıl Çalışılır ve 2023 İSG Sınav Takvimi gibi merak edilen birçok konu bulunuyor.

İSG Sınavı Mobil Uygulaması içinde yer alan bölümlerle öğrenciler gelişimlerini etkili bir şekilde takip edebilirler:

Konu Konu Çöz: İSG Sınavı’nın konu dağılımına uygun olarak hazırlanan sorularla kendinizi test edin ve istatistik verilerle doğrularınızı ve yanlışlarınızı gözlemleyin.

Deneme Çöz: İSG Sınavı’na girecek adayların mutlaka çözmesi gereken çıkmış soruları içeren denemelerle kendinizi ölçün.

Çözüm Videoları: Kariyer Enstitüsü™ Eğitim Kurumu’nun uzman akademik kadrosu tarafından çözülen ve çıkma ihtimali olan soruların çözüm videolarını izleyin.

Popüler Bloglar: İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) konusundaki güncel makaleleri takip edin.

Uygulama içindeki “İSTATİSTİK” bölümü, öğrencilere çözülen soru sayısı, doğru ve yanlış cevap sayısı ve genel başarı oranı gibi kişisel gelişim verilerini sunarak ilerlemelerini izleme olanağı sağlıyor.