Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Kızılay Erzincan gönüllüleri şehitleri unutmadı

Türk Kızılay Genç Kızılay Erzincan gönüllüleri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gönüllüler Kuzey Irak’ta şehit düşen Mehmetçikler başta olmak üzere tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okuttu.

Türk Kızılay Genç Kızılay

Genç Kızılay Erzincan İl Başkanı Şerife Kaya gerçekleştirilen anlamlı etkinliğe ilişkin olarak yaptığı konuşmasında; “Genç Kızılay Erzincan gönülleri ile birlikte gençlik merkezleri has odasında Kuzey Irak’ta yaşanan acı olayda şehit düşen 12 şehidimizi anmak amacıyla Kur’an-ı Kerim okuttuk. Biz Genç Kızılay Erzincan Gönüllüleri olarak gönüllülerimizi aktif tutmaya çalışıyoruz. Gençler olarak her zaman belirli etkinlikler düzenliyoruz ama ülkemizde yaşanan olayları da görmezden gelmeyip bu alanda da bizim nasıl bir etkimiz olabilir diye düşünüp Kur’an-ı Kerim okuttuk. Bu konuda gönüllülerimizi de teşvik ederek duyarlılığı arttırıyoruz.

Biz Genç Kızılay Erzincan Gönüllüleri olarak programlarımızı aylık olarak planlıyoruz. Ancak bu gibi ekstrem durumlarda anlık kararlar alıp programlar yapabiliyoruz. Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte Kuzey Irak’ta yaşanan bu acıyı duymak ve ülkemizin yaşadığı bu acıya ortak amacıyla farkındalık yaratmak istedik” dedi.

Erzincan Gençlik Merkezi İmam Hatibi Adem Kocatürk’ün Kur’ın-ı Kerim okuması ve ardından dua ettiği programa 25 Genç Kızılay Erzincan gönüllüsü katıldı.