Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’ın milli sporcuları Polonya'da şampiyon oldu

Erzincanlı Milli Badmintoncular, adını Türk tarihine altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Polanya’da 21-24 Eylül tarihlerinde yapılan Polısh Internatıonal Turnuvasında Milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan inci şampiyon oldu.

Erzincanlı Milli Badmintoncular, adını

Polonya’da 21-24 Eylül tarihleri arasında 30 ülkeden 32 çift bayanın katılımıyla yapılan 2023 Orlen Polısh Internatıonal Turnuvasında yarı finalde İngiliz rakiplerini 2-0 yenerek finale kalan Erzincanlı Milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci Finalde yine diğer İngiliz çiftini 2-0 yenerek şampiyon oldular.

Türkiye’ye sayısız madalyalar kazandıran, almış oldukları derecelerle Türk spor tarihine giren Erzincanlı Milli sporcular elde ettikleri derecelerle Badminton Milli Takımının lokomotifi olurken Erzincan’ın adını da dünyaya duyuruyorlar.

Turnuvayal ilgili bilgi veren Milli takım antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçeyin; “Polonya’da sprcularımız Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek  1’nci olup bayrağımızı en üst noktaya taşımışlardır onlarla nekadar gurur duysak azdır bu yıl içinde gitikleri 7. turnuvanın 5’nde birinci,1’inde ikinci ve 1’inde de 3 cü olmuşlardır. Erzincan’ın yetiştirerek Türkiye’ye yüzlerce madalya kazandıran sporcularımıza her türlü destek veren herzaman yanında olan Erzincan Gençlik Spor il Müdürlüğümüze sporcularımızın kuküpleri olan Erzincan Türk Telkom Spor Kulübüne çok teşekür ederiz İlimizden gelen destekler artıkca başarılarımızda aynı doğrultuda aratcaktır inşallah” ifadelerini kullandılar.