Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da yaz spor okullarının açılışı yapıldı. "Yaza hareketli giriyoruz"

Erzincan'da "yaza hareketli giriyoruz" sloganı ile düzenlenen GSB Spor Okulları, GSB Engelsiz Spor Okulları ve Okul öncesi Spor Şenliği sporcuların katılımıyla büyük bir coşku ile başlatıldı.

Erzincan'da "yaza hareketli giriyoruz"

Erzincan’da “yaza hareketli giriyoruz” sloganı ile GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.
Erzincan Atletizm pisti sahasında düzenlenen GSB Spor Okulları açılış törenine; Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Gençlik spor il müdür yardımcıları, şube müdürleri, veliler, antrenörler ve sporcular katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreninde konuşan ; Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, “Erzincan’da tüm spor salonları ve antrenörlerimiz gençlerimiz ve çocuklarımız için hareketlendi şimdi sıra sizde gençler” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerimiz ile engelli bireylerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla il merkezi ve ilçelerimizde her yıl uygulanan GSB Spor Okulları bu yıl 30 farklı branşta Erzincan’da da açılışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Mumcu; İl Spor Merkezleri, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve toplumumuza sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük bir görevi yerine getiriyor. 2023 yılı GSB spor okulları merkezinde; Atıcılık, Boks, Hentbol, Kick boks, Taekwondo, Atletizm, Patent, Jimnastik, Judo, Tenis, Futbol, Yüzme, Badminton, Güreş, Bocce, Masa Tenisi, Basketbol, Halter, Karate, Voleybol, Okçuluk gibi farklı spor dallarında ücretsiz faaliyet verilecek. 
Bu yıl yaz spor okullarında 5 bin genç kurdiyere ulaşmayı hedeflediklerini belirten İl Müdürü Mumcu; Ailelerimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri tesislerimizde spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyoruz. Faaliyetlerimize katılan bütün çocuklarımıza ve gençlerimize aileleriyle birlikte teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, sağlıklı ve mutlu bir sporculuk dönemi geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.