Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da toplu taşıma araçlarına sivil denetim

Erzincan’da Trafik güvenliğini artırmak amacıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında sürücülere yönelik sivil denetim başlattı.

Erzincan’da Trafik güvenliğini artırmak

Rastgele belirlenen toplu taşıma araçlarına binen sivil trafik polisleri, sürücülerin emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonuyla konuşmamak başta olmak üzere kanunlarla belirlenmiş trafik kurallarına uyup uymadıkları gözlendi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru denetleme sonrasında yolculara yönelik yaptığı konuşmasında; Bugün sizlerle sivil denetimler kapsamında otobüs şoförlerimizi denetliyoruz. Kaptanımıza sizin nezaretinizde teşekkür ediyorum. Tam anlamıyla kurallara uygun nizami bir sürüş gerçekleştirdi. Bu kontrol ve denetimlerimiz sıklıkla devam edecek” dedi.

Denetimlerden duydukları memnuniyetlerini belirten yolcular, “şaşırdık ilk kez sivil bir denetim ve uygulama gördük. Ekiplere teşekkür ederiz” dediler.

Denetimlerde Kırmızı ışık ihlali, Araç içerisinde sigara kullanımı, telefon konuşması yapan sürücülere cezai işlem uygulandı.