Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da Polis, öğrencileri suçtan korunma yöntemleri hakkında bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri okullarda çocukların suçtan korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü; Çocukları her türlü suçtan uzak tutmak ve korumak, eğitim ve öğretim hayatlarını daha güvenli bir ortamda sürdürmelerini sağlamak için görevinin başında.

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri kapsamında il merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan okullara “Kişisel/Genel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri, Güvenli İnternet ve Trafik Güvenliği” konularında Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen eğitim Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü katılımlarıyla ilkokul, ortaokul ve liselere yönelik bilgilendirmeleri devam ediyor.

Erzincan Merkez Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, İMKB Müşri Zeki Paşa Ortaokulu, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde toplam 665 öğrenciye bilgilendirme yapıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, 540 adet Güvenli İnternet Kullanımı, dijital okuryazarlık, dolandırıcılık konularını içeren broşür ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt tarafından öğrenci velilerine hitaben yazılmış mektup dağıtıldı.