Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da piyasa değeri 2 milyon 500 bin TL olan kaçak malzeme ele geçirildi

Erzincan polisi tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında piyasa değeri 2 Milyon 500 TL olan kaçak malzeme ele geçirilirken 2 şüpheli yakalandı.

Erzincan polisi tarafından gerçekleştirilen

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan il genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile operasyon gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyon neticesinde (M.K.) ve (İ.Ö) isimli şahıslara ait depolarda yapılan aramalarda; gümrüklenmiş piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 500 bin TL olan, 130 bin dal bandrolsüz boş makaron, 38 Paket 500 gramlık, toplam 19 Kg nargile tütünü, 41 bin 200 dal bandrolsüz dolu makaron, 49 paket sigara sarma kağıdı, 522 Kg bandrolleri kesilmiş tütün, 50 Kg açık kıyılmış tütün ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince adli makamlara sevk edilen (M.K) ve (İ.Ö) isimli şüpheli şahısların adli işlemleri adli makamlarca devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkta devam edecektir” denildi.